Main menu

Dragi učitelji, nastavnici i profesori,

Želim Vam uputiti čestitke povodom Vašeg dana – Svjetskog dana učitelja, 05. oktobra, te vam najiskrenije zahvaliti na vašem svakodnevnom trudu, ustrajnosti i potpori koju pružate učenicima, kao i na tome što škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima, sretnima i u kojima se prema svakom djetetu odnosi s dostojanstvom, omogućavajući mu tako da ispuni sav svoj potencijal.
Ulaskom u učionice, pred Vama je svakog dana velika odgovornost da učenicima prenesete znanja koja će biti primjenjiva u svakodnevnom životu i prilagođena izazovima budućnosti. U obavljanju ove iznimno važne zadaće, prenošenju znanja, najvećeg bogatstva koje postoji, potrebno je imati puno strpljenja i ljubavi, bez kojih ne bismo mogli ostvariti naš zajednički cilj - da djeca imaju sretno djetinjstvo, kvalitetno školovanje te u konačnici perspektivnu budućnost.
Uz zahvalu na doprinosu odgoju i obrazovanju dosadašnjih, ali i budućih generacija mladih ljudi, želim Vam još jednom najiskrenije čestitati Dan učitelja uz poticaj da i dalje ulažete trud i znanje u mlade naraštaje za kvalitetnu budućnost svih nas.


                                                                                                                                                                                      Općinski načelnik
                                                                                                                                                                                        Općine Sapna
                                                                                                                                                                                     Zudin Mahmutović