Main menu

Nakon provedenog postupka javne nabavke, protekle sedmice je u kabinetu općinskog načelnika potpisan Ugovor o izvođenju radova na uređenju Ulice žrtava genocida u Srebrenici i trga, odnosno uređenju pješačke šetnice i zelenih površina u centralnom dijelu općine Sapna.
Radi se o radovima druge faze uređenja šetnice koji prema projektu podrazumjevaju uređenje asfalnih površina na raskrsnici kod centralnog spomen obilježja, postavljanje uličnih ivičnjaka pored pješačkih staza i šetnice, postavljanje rasvjetnih stubova sa svjetiljkama led tehnologije, zatim četvorostranog automatskog vanjskoupotrebnog sata promjera 90 cm sa vlastitim osvjetljenjem i niz drugih sitnijih radova kojima će centralni dio naše općine dobiti još ljepši izgled.
Ugovor je u ime Općine Sapna kao investitora potpisao općinski načelnik Zudin Mahmutović te Hajrudin Imširović, direktor d.o.o. Izgradnja Teočak u ime izvođača radova.
Ukupna vrijednost ugovorenih radova sa PDV-om iznosi 81.283,88 KM a rok za završetak radova je 60 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

 
 

Vrijeme u Sapni

Cloudy

2.78°C

Sapna