Main menu

Općinski načelnik Zudin Mahmutović upriličio je prijem za Dževada Islamovića predsjednika humanitarne organizacije „Help others“ Salzburg. Ova organizacija već nekoliko godina pruža razne vrste pomoći najugroženijim građanima sa prostora općine Sapna, Podrinja ali i širom i Bosne i Hercegovine.
H.O. „Help others“ svakodnevno pomaže najugroženijem stanovništvu, počev od higijensko-prehrambenih paketa, donacija stoke i poljoprivrednih mašina ali i rješavanju stambenih potreba onima kojima je to prijeko neophodno.
Općinski načelnik iskoristio je priliku da se u svoje lično ime i u ime svih građana općine Sapna zahvali gospodinu Islamoviću na dosadašnjem angažmanu na ovim prostorima uz nadu da će buduća saradnja Općine Sapna i H.O. „Help others“ biti još i bolja obzirom da će sjedište bosansko-hercegovačke ispostave ove organizacije biti upravo na prostorima općine Sapna.
Također, općinski načelnik je zajedno sa gospodinom Islamovićem obišao i buduće sjedište ove organizacije u Vitinici koje je još uvjek u pripremi a gdje je planirano otvaranje i narodne kuhinje koja će opsluživati hranom stotinjak najugroženijih porodica na prostoru općine Sapna i Podruinja.

     

 

 

Vrijeme u Sapni

{"error": "Sorry this API is now retired and there is no alternative API that we can support. We greatly appreciated the opportunity to have served you in this space. Thankfully, there are many alternative weather APIs freely available for you to consider. While we cannot formally recommend one over others, we would recommend searching the web for %"free weather APIs%" to see several good options and find the best fit for you. If you have any comments or feedback you’d like to share, please feel free to reach out to us at: weather-ydn-api@verizonmedia.com"}